☯♡☯♡.♀:.@.*~*☺666**☼:@1♥. ☼**♫:.▲△.:*~omg@*♂♀☺∞卍☺_.:*~*:.$*$$

********************______________________

12.11.2008

PLEASE GIVE 15 MIN 4
THIS!


GO FAKE GO FAKE GO FAKE OR JUST DONT GO AT ALL

6 kommentarer:

martetull sa...

Den gjorde inntrykk!

martetull sa...

Den gjorde inntrykk!

Anonym sa...

Herregud så unyansert video! Det er selvfølgelig tragisk med useriøse aktører, men det finnes jo også de som driver med pelsoppdrett som har en viss yrkesstolthet og ikke vil levere fra seg en rev uten ører eller hale. Noen bryr seg kanskje også om hvordan dyrene har det mens de lever. Håpløs skremselspropaganda som kun henvender seg til pelsmotstandere. Det mest håpløse var kanskje miljøargumentet. At eksrementer fra noen hundre mink faller på bakken ute i skogen har jo ingenting å si. Dyrene hadde vel ikke akkurat brukt WC om de var ute i skogen heller? Kanskje jeg skal lage en tilsvarende film om miljøskadene rundt roskilde- og hovefestivalen...

alenemor13 sa...

ja, det synest jeg godt du kan gjøre, om du har kapasitet til det.
jeg er ingen ekspert på området pelsdrift og forstår at det alltid er flere sider av de fleste saker. Det er sansynligvis hyklerisk av meg som både spiser kjøtt og går med skinnklær, Men for meg personlig går det en grense med pels. Det er det flere grunner til (noe som jeg ikke tenker å gå videre inn på her og nå, siden dette alt har blitt en lang kommentar) men det må være opp til den enkeltes moral/prioriteringer. Uansett så er det jo tragisk med dyr som blir vanskjøttet. Om det er tre farmer eller 50 som gjør det, så er det uansett for mange.

Og at mink og rev driter ute i naturen er et fattig argument spør du meg. for hundrevis av mink hadde sansynligvis ikke samlet seg på et så konsentrert område for å gjøre fra seg og tygge hverandre opp ute i det fri. og i så fall hadde det vært en trussel for miljøet det også.

det jeg stusser litt på i filmsnutten der i mot, er greia med bilvrak og hvitevarer... den linken ser jeg ikke helt relevansen av... det er vel et kjent syn på langt flere steder enn på pelsfarmer..?

alenemor13 sa...

..og hva er det med de der aktivistene og cheesy filmeffekter på intervju delene (jf. Big Noise sin "Zapatista".)? jeg fatter at det kan være vanskelig å konkurere med misshandla dyr og gråtende barn altså, men det gjør det en smule vanskeliere å ta ting seriøst.. plz ikke gidd å kjør på med split screen og overlappinger bare fordi det er "gøy" (unntaket er jihad videoer.. der funker det overraskende bra!)

alenemor13 sa...

... og hva er greia med at jeg sitter kl 4 på natta og pøser ut med dette her? sorry ppl.. jeg skylder på rødvin og "den gode samtale"...

luvz

Tags